Hi-Finity – нові розсувні системи, що дарують безмежний вид

Зсувні стіни з прозорого скла простягаються від підлоги до стелі – таке враження створює новий матеріал, розроблений компанією Reynaers Aluminium. Скляні елементи обрамляють ультратонкі, ледь видимі профілі.

Дизайн є ключовим в розробці. Навіть величезні розсувні двері з системи Hi-Finity виглядають елегантними, легкими, повітряними і створюють відчуття повної прозорості. Здається, що внутрішні приміщення і зовнішній простір зливаються в одне ціле, створюючи безмежний вид.

Незважаючи на тонкий видимий профіль системи, вона має високу міцність і надійність. Hi-Finity передбачає установку великих склопакетів, вагою до 500 кг.

Мінімалістичний дизайн підкреслює тонка і стримана ручка. Вона ідеально підходить для легкого управління величезними стулками.

Система передбачає різні варіанти відкриття: з двома і трьома направляючими, закриванням по центру і в комбінації від двох до шести стулок. Великі скляні стулки легко зсуваються завдяки роликовому механізму в нижній частині рами. Для більшої зручності конструкція комплектується прихованим автоматичним приводом, який відкриває та закриває стулки одним натисканням кнопки.

Великі скляні поверхні в наші дні співвідносяться з низькою тепловіддачею і створюють умови затишку і комфорту в будинку. Система Hi-Finity, яка передбачає установку одно- і двокамерних склопакетів, забезпечує виняткову теплоізоляцію.

Для створення комфортного середовища герметичність системи є важливим елементом теплоізоляції, і для цього застосовуються надійні ущільнювачі. У місцях зіткнення алюмінію зі склом, використовуються запатентовані і регульовані по ширині профілі Reynaers, які гарантують щільне прилягання і чудову герметичність.

Механізм замикання стулок захований у верхній частині дверей, що сприяє захисту двері від злому. Система Hi-Finity зі склопакетом з триплексу особливо стійка до злому, що було підтверджено відповідно до класу безпеки RC2.

Поєднання високого рівня герметичності з максимальною прозорістю та сучасним дизайном робить систему Reynaers Hi-Finity відмінним рішенням для будинків із сучасною енергоефективною архітектурою.

Поділитися:

Інші новини