Нова система Reynaers SL 38

Компанія Reynaers оновила унікальну віконну систему CS 38-SL. Після низки змін готові до подання дві серії SL 38 і SL 38-HI з ультра-тонким профілем і поліпшеними енергоефективними показниками.

Високо ізольована Slim Line 38 ідеально відповідає вимогам сучасної архітектури завдяки своєму лаконічному вигляду і, так званому ‘steel look’. Система доступна в трьох варіантах дизайну (Classic, Cubic і Ferro) і являє собою відмінне рішення для нового типу архітектури, де важливо максимальне проникнення денного світла всередину приміщень. Проте, систему можно застосувати і в реконструкції старих будівель, наприклад старі зимові сади, де вона дозволить зберегти вінтажний вигляд будівлі або ж у разі заміни старих сталевих рам. Дана система надає будівлям чистий індустріальний і мінімалістичний зовнішній вигляд.

Серія SL 38, це – високо ізольована 3-камерна система з ультра-тонким профілем. Рішення доступне як для глухих стулок, так і для поворотних і поворотно-відкидних з Uf значенням зниженим до 2.3 Вт / м ² K (1.9 Вт / м ² K для модифікації HI). Система може застосовуватися в комплектації як з одно- так і з двокамерними склопакетами без шкоди мінімалістичному зовнішньому вигляду.

Для вікон і дверей, виконаних в системі SL 38 і SL 38-HI може бути використана прихована фурнітура, що ще більше підсилює дизайн-ідею системи. У комбінації зі своїми високими теплоізоляційними якостями, система SL 38 є втіленням гармонії між довговічним матеріалом, дизайном поза часом і постійно зростаючими вимогами сучасної архітектури.

Поділитися:

Інші новини