Алюмо-дерев’яні вікна Reynaers Sensity

Поєднання кращих технологій і матеріалів, комбінація надійного і міцного алюмінію з ефектними італійськими породами деревини, це – SENSITY, нові алюмо-дерев’яні вікна від Reynaers.

Вікна Reynaers Sensity – це кращі вікна для будинку. Зовнішня частина і каркас вікна SENSITY складається з термоізольованого алюмінію, вдосконалений варіант однієї з найбільш високоізольованих і технологічних систем Reynaers CS 86-HI. Внутрішнє дерево – це цілісний масив з кращих італійських сортів, рекомендованих дизайнерами. А для додання завершеності даній системі, ми пропонуємо доповнити цю систему дизайнерськими ручками PuRity, розробленими італійським дизайнером Лео Ді Карло.

Зовнішня високоякісна термоізольована алюмінієва система створена на основі системи Reynaers CS 86-HI:

  • для протистояння навіть екстремальним погодним умовам;
  • з високими тепло-технічними характеристиками;
  • фарбується в колір на вибір;
  • великі розміри: до 2600 мм висоти;
  • вага стулки до 180 кг.

Ми готові запропонувати Вам більш як 20 варіантів кольору дерева для Ваших вікон. Ось – найбільш популярні з них:

СВІТЛИЙ ДУБ ТАБАКО ВЕНГЕ
для свіжого сучасного інтер’єру створить атмосферу затишку для дизайну розкішного простору

 

Для кращих алюмо-дерев’яних вікон Sensity ми пропонуємо приховані петлі і дизайнерські ручки Purity. Мінімалістичний дизайн ручки розроблений італійцем Лео Ді Карло, який довгий час працював з Філіпом Старком, а тепер, свій досвід і натхнення застосував в колекції ручок Purity.

Ручки виконані з сучасного типу нержавійки, названого Pura і вже запатентований Reynaers для застосування у віконній сфері. Унікальность його полягає в високому рівні захисту від корозії і гіпоалергенності.

Широкий спектр кольорів покриттів ручок Purity відповідає найрізноманітнішим вимогам дизайну.

Інші новини