Masterline 8 ще більше можливостей

Тепер в системі Masterline 8 доступні балконні двері з низьким порогом і вентиляційна стулка для оптимального припливу свіжого повітря.

Балконні двері системи MASTERLINE 8 мають низький поріг в 20 мм, що надає більше комфорту у використанні. Вона доступна, як внутрішнього типу відкривання, так і зовнішнього і може бути, як одно -, так і двостулковою. При цьому, виріб може бути укомплектовано різними типами фурнітури (віконні або дверні петлі, замки, ручки).

Відповідно до основних типів системи MASTERLINE 8, балконні двері також доступні в трьох різних рівнях ізоляції, що досягається за рахунок інтеграції нових термомостів, виготовлених з використанням «розумних» матеріалів. Ці балконні двері можуть чудово поєднуватися з широким спектром вікон з різними типами відкриттів і різних рівнів теплоізоляції.

Домогтися оптимального потоку свіжого повітря стало можливим за рахунок використання нових вентиляційних стулок. Для того, щоб Ви легко змогли знайти ідеальне рішення саме для свого проекту, стулки доступні в 2-х варіантах ширини і можуть досягати висоти до 3 метрів. Що стосується рівня теплоізоляції від стандартного і до HI +. З основних характеристик: показник водонепроникності = 1650Pa, коефіцієнти Uf і Uw = 1,1 Вт / м²К.

Поділитися:

Інші новини