Розсувна система Hi-Finity з новим мотором

Розсувна система HI-FINITY стала ще більш привабливою. Reynaers пропонує нову версію мотора, здатного утримувати склопакети вагою до 750 кг. Це рішення допоможе реалізувати навіть найвитонченіші архітектурні задуми, а також забезпечить високий рівень комфорту в приміщенні.

Reynaers пропонує новий більш потужний мотор для роботи з важкими стулками розсувної системи Hi-Finity, допомагаючи досягти більшої відкритості простору без видимих ​​елементів профілю, що ніяк не применшує ступінь надійності системи, її довговічність і легкість в управлінні, і, навіть, навпаки. Система може утримувати нерухому стулку вагою до 1200 кг, в той час, як вага робочої стулки, оснащеної мотором, може досягати 750 кг і бути 3.5 метра в висоту.

Новий, повністю вбудований мотор забезпечує легке автоматизоване управління розсувною системою Hi-Finity, шляхом простого натискання на кнопку, або за допомогою автоматизованої системи керування будинком. Цей потужний мотор забезпечує оптимальну зручність і безпеку використання системи, а так само, робить розсувну систему Hi-Finity ідеальним рішенням для застосування в об’єктах сучасної архітектури!

Розсувна система Hi-Finity- ідеальне рішення для енергоефективних проектів. Для того, щоб відповідати високим теплотехнічним вимогам, розсувна система Hi-Finity доступна для комплектації, як одинарними, так і подвійними склопакетами.

Крім цього, Hi-Finity з подвійним склопакетом, отримала сертифікат Minergie, що підтверджує успішність компанії Reynaers в області енергоефективних рішень. Як для архітектора, так і для власника, використання виробу, зазначеного знаком MINERGIE, означає більший рівень комфорту в процесі роботи, заощаджуючи час і витрати на обчисленнях, які необхідні для отримання будівельних сертифікатів.

Поділитися:

Інші новини